"Rumos"-diós muffin
sponsored links
Pünkösd vasárnapján késõ délutáni nasinak készült ez a muffin. Nagyon egyszerû, és mégis nagyon finom - legalábbis nekem nagyon bejött. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében összekevertem, kiolajozott 12-es fém muffinformába ill. 2 db kávéscsészébe töltöttem, tetejükre 1-1 szép szem diót tettem és irány a 170 fokra elõmelegített, légkeverésre állított sütõ kb. 25 percre. Alig vártam, hogy langyosra hûljön, már kóstoltam is, és nem kellett csalódnom.
Hozzávalók:
15 dkg margarin, 15 dkg cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 1 tojás, 15 dkg baracklekvár, fél üvegcse jamaicai rumaroma, 15 dkg darált dióbél, 15 dkg finom liszt, fél csomag sütõpor, 1,5 dl tej, annyi szem dió, ahány muffin
Ennyi!